Villkor för undervisning

VILLKOR FÖR UNDERVISNING I SVERIGE

PRAKTISKA INFO & REGLERINGSVILLKOR OCH DELTAGANDE I SUPERZONTERAPIS KURSER:

All undervisning hålls i lokaler i Vivljunga, Markaryd på om inte annat anges i undervisningsprogrammet.

Registrering och betalning

Du kan registrera dig genom att fylla i registreringsformuläret på vår homepage www.superzonterapi.se under den kurs du önskar.
När vi har fått din registrering skickar vi en faktura via e-post. När du betalar online, kom ihåg att alltid ange fakturanumret och ditt namn, så att vi kan identifiera din insättning och reservera din plats. Du har bara reserverat din plats i klassen när vi har fått din betalning i tid.

Rätt till åtgärd

Du måste meddela oss inom 14 dagar efter mottagandet, att du vill avbryta ditt köp. Meddelandet måste skickas via e-post vivian@helsehjaelpen.dk. Du måste göra det klart för oss att du vill utnyttja din ångerrätt.

Du kan inte ångra genom att helt enkelt vägra att ta emot varan utan att samtidigt meddela oss detta tydligt.

Lämna tillbaka

Du måste returnera din beställning till oss utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du vill avbryta ditt köp. Du måste bära de direkta kostnaderna för att returnera artikeln. Varan måste skickas till vår adress, vi har inte möjlighet att hämta i paketaffärer.

Vid retur är du ansvarig för att varan packas ordentligt.

Du bär risken för artikeln från tidpunkten för leveransen av artikeln.

Varor undantagna från ångerrätten

Digitala varor med tillgångsrättigheter.

Bankinformation:

Nordea Bank – kontonummer: 2670-3495537292

SWIFT-kode: NDEADKKK

IBAN-nr.: DK7620003495537292

Avbrytning av kurs

Du kan vid behov avbryta din kurs. Om du vill ha detta måste du meddela Superzonterapi skriftligen antingen per e-post: vivian@helsehjaelpen.dk. Vi måste dock påpeka att enligt vårt registreringsformulär som du har fyllt i vid registrering, kommer du inte att få någon återbetalning och du måste fortfarande betala om du har återstående delbetalningarna fram till slutförande av kursen, även om du inte deltar i hela kursen.

Annullering av undervisning

Om vi ​​måste avbryta undervisningen, till exempel på grund av en lärares sjukdom, erbjuds undervisning vid en annan tidpunkt efter överenskommelse.

Rökning, alkohol, andra drogar

Superzonterapi tolererar inte rökning, droger och alkohol på arbetsplatsen och i undervisningssituationer. Rökare är naturligtvis mycket välkomna, vi ber bara att du tar hänsyn och röker ute och till och med tar upp dina bilder och slänger dem. Tack. I händelse av närvaro eller deltagande under påverkan av alkohol eller andra berusande medel, eller i händelse av något annat beteende som personalen anser vara en olägenhet eller fara för omgivningen och / eller för deltagaren själv, förlorar man sin plats och kan bli ombedd att lämna klassen utan återbetalning af utbildningspris.

Elevens ansvar

Deltagande i all undervisning på Sano Canis sker alltid på deltagarens eget ansvar, och personskador och ansvarsskador måste alltid täckas av deltagarens egen privata olycksfalls- och / eller ansvarsförsäkring eller av deltagaren själv. För en students möjlige gäst samma regel gäller. Priser och innehåll på utbildningen, förutsättningar för deltagande och vad deltagarna ska ta med sig till undervisningen anges i undervisningsprogrammet, som finns på vår hemsida: www.superzonterapi.dk. Det är alla kursdeltagares / deltagares ansvar att läsa vårt dokument ”Villkor för undervisning” före registrering och deltagande. Du hittar dokumentet på www.superzonterapi.se  När du väl har registrerat dig för kursen vid Superzonterapi har du samtidigt accepterat våra villkor för registrering och deltagande, vilka beskrivs i dokumentet “ Villkor för undervisning”, som alltid finns på vår webbsida.

Mat och dryck

Du är alltid välkommen att ta med egen mat och vi erbjuder gratis te, kaffe och vatten. Vi ber alla elever hjälpa till att städa efter lunch / kaffe, så att lokalerna är rena och städade efter användning.

ÄNDRINGAR
Superzonterapi förbehåller sig rätten att göra ändringar; t.ex. förändringar i kalendern samt undervisningsplanen eller sammanslagning av två lag, vars bortfall innebär att laget faller under minsta antal studenter (6).

 

 

Vivian Birlie har utövat och undervisat i zonterapi och akupunktur i 20 år och erbjuder olika kurser, bl.a. zonterapi, öronakupunktur, akupunktur och självhjälpskurser. Läs mer om kurserna här.

Vivian Birlie

Vivian Birlie har gett ut 5 böcker om zonterapi och akupunktur - 2 av dem på Gyldendal. I Sverige har hon precis gett ut boken "Zonterapi & akupressur - skarpa balans i kropp och själ", Semic 2021.  Läs mer om böckerna här.

Vivian föreläser runt om i Sverige och Danmark och hennes nya bok "Zonterapi & akupressur - skarpa balans i kropp och själ", Semic 2021, är en naturlig del.

Hon är RAB-registrerad inom zonterapi och akupunktur, vilket innebär att Sygeforsikringen ”danmark” ger bidrag till hennes behandlingar som också täcks av de allra flesta sjukförsäkringar.

Läs mere om Vivian her

Registreret alternativ behandler

Registreret alternativ behandler - i akupunktur og zoneterapi