Om Vivian Birlie

Vivian Birlie

Kurser och utbildning – min bakgrund

1994 startade jag zonterapiutbildningen på FDZ i Köpenhamn. Sedan fick jag olika kurser och akupunkturutbildningen på Hälsoskolan i Søborg. Jag är RAB-registrerad i Danmark inom zonterapi och akupunktur, vilket innebär att Sygekassen Danmark ger bidrag till mina behandlingar. Mina behandlingar täcks även av de allra flesta sjukförsäkringar.

Undervisar i zonterapi och akupunktur

Sedan 2000 har jag i Danmark undervisat i både zonterapi och akupunktur och varit censor på landets skolor. Från mina 16 år på Danmarks Radio har jag bl.a. skaffat mig journalistisk erfarenhet, vilket har hjälpt mig att göra en del av mitt läromedel själv och publicera böcker. I Sverige erbjuder jag från 2022 olika kurser bl.a öronakupunktur, akupunktur, zonterapi och självhjälpskurser. Läs mer om mina kurser här.

Mina böcker om zonterapi

Högaktuell: Min nya bok “Zonterapi & Akupressur – Skarpa balans i kropp och själ”, Semic.

Dessutom har jag gett ut 5 böcker om zonterapi och akupunktur – 2 av dem på Gyldendal. Den senaste publicerades den 6 januari 2020 och är en självhjälpsbok. Läs mer om mina böcker här.

Föreläsning

Jag håller föredrag i Danmark, där min nya självhjälpsbok är en naturlig del. Nu går det även att boka mig i Sverige. Boka mig här.

 

 

Zoneterapi til hunde og katte

Som en naturlig följd av mina klienters och elevers förfrågningar angående zonterapi för hundar, satte jag mig för att även göra en professionell utbildning för en hund-zonterapeut. Eftersom det inte fanns något läromedel fick jag lägga ett och ett halvt år på att göra en lärobok väl hjälpt på vägen av bland annat veterinärer. Boken finns på både danska och engelska. Jag erbjuder en 1-årig utbildning till hundzonterapeut i Sverige, där jag själv och veterinärer undervisar på mitt andra företag: Sano Canis. Läs om utbildningen här.

Har hus i Sverige

Jag köpte mitt hus i Sverige 2017 och spenderar 1/3 av min tid i Sverige. Jag fascineras av Sverige – inte minst den vackra naturen, och jag känner mig gradvis mer och mer svensk. Sedan 2020 har jag funderat på att starta kurser i Sverige. När ett svenskt förlag, Semic, köpte min bok, som kommer ut den 21 december 2021, tänkte jag att det var ett tecken på, att jag borde förfölja min dröm om att arbeta i Sverige. Därför kan du från 2022 gå kurser i zonterapi, öronakupunktur och akupunktur hos mig i Sverige – mer info här

 

Vivian Birlie har utövat och undervisat i zonterapi och akupunktur i 20 år och erbjuder olika kurser, bl.a. zonterapi, öronakupunktur, akupunktur och självhjälpskurser. Läs mer om kurserna här.

Vivian Birlie

Vivian Birlie har gett ut 5 böcker om zonterapi och akupunktur - 2 av dem på Gyldendal. I Sverige har hon precis gett ut boken "Zonterapi & akupressur - skarpa balans i kropp och själ", Semic 2021.  Läs mer om böckerna här.

Vivian föreläser runt om i Sverige och Danmark och hennes nya bok "Zonterapi & akupressur - skarpa balans i kropp och själ", Semic 2021, är en naturlig del.

Hon är RAB-registrerad inom zonterapi och akupunktur, vilket innebär att Sygeforsikringen ”danmark” ger bidrag till hennes behandlingar som också täcks av de allra flesta sjukförsäkringar.

Läs mere om Vivian her

Registreret alternativ behandler

Registreret alternativ behandler - i akupunktur og zoneterapi